Hjärter Esse tar fram bilder i alla tänkbara former åt dig. Bilder är ett viktigt verktyg för att uppmärksamma en produkt, tjänst eller en ny profil. Det handlar om att skapa den rätta känslan för just din produkt.

Emy-23

Bildmaterial

Bilder berör och väcker människors nyfikenhet. Bilderna du använder i din kommunikation ska förstärka ditt budskap och berätta en story om ditt varumärke. Det kan handla om innehåll till sociala medier, bildspel till mässor, presentation av produkt eller tjänst och bildmaterial till din webbplats.

Hjärter Esse skapar, bearbetar och retuscherar bilder. Jag hittar den rätta bilden för dig och väljer bildleverantör efter ditt behov och din budget.

Har du egna bilder kan jag hjälpa dig med bildbehandling och optimering för både tryck och webb.

Rörlig bild och film

Det blir allt svårare att nå ut i dagens mediebrus. Rörlig bild och film är i det närmaste oslagbart när det gäller att skapa engagemang och intresse. Vårt kommunikationssamhälle accelererar ständigt, och vill du hänga med i utvecklingen är det fördelaktigt att arbeta med rörligt material. Rörlig bild är ett fantastiskt verktyg för att marknadsföra sig själv och sitt företag. Du kan på ett enkelt sätt förklara komplicerade saker, skapa förtroende och känslomässigt nå dina kunder eller följare på ett snabbt sätt.

Hjärter Esse kan i samarbete med en extern aktör hjälpa dig med allt från kortare filmklipp i digitala medier till större produktioner avsedda för traditionella kanaler. Läs mer i blogginlägget kring marknadsföring genom film.

Emy-160_smal

Exempel på tjänster inom bild och bildbehandling

 • Fotografering
 • Enklare illustrationer
 • Bildresearch och
  bildsökning
 • Färgkorrigering och
  uppskärpning
 • Bildanpassning för
  tryck och webb
 • Retusch och
  bildmanipulering
 • Friläggning