Referenser

Wictoria-1.png

”Emy är otroligt lösningsfokuserad och kreativ. Hon har verkligen förmågan att lära känna ens varumärke och behov. Hon är bra på grafisk design, har fyndiga ideér och har hjärtat på det rätta stället. Det finns aldrig några problem i samarbetet med Emy och Hjärter Esse kommunikation. Hon är extremt proffsig i både bemötande och framtoning. Jag kan varmt rekommendera Hjärter Esse kommunikation och Emy Serander.”

WICTORIA – Kreativ Resurs

Anders_Carlsson.png

”Emy på Hjärter Esse har hjälpt oss på Ecorado att få fason på vår sociala mediestrategi efter år av sporadiska insatser. Hon har en förmåga att snabbt fånga upp det centrala i det budskap som ska förmedlas och därefter på ett kreativt sätt twista detta på spännande och oväntade sätt. Hon behärskar kommunikations-processen från strategi till layout, arbetar snabbt och håller uppe kommunikationen med oss som beställare på det sätt man alltid önskar men inte lika ofta är med om. Slutresultatet av arbetet blir snyggt och personligt. Anlita henne!”

ANDERS – Ecorado

Anna_Hjort-1.png

”Emy har gjort vår nya hemsida och arbetar regelbundet med annonser för våra tjänster på sociala medier. Vårt samarbete har fungerat utmärkt med regelbundna avstämningar och återkopplingar. Emy har också visat stort engagemang för våra verksamheter, givit oss vägledning och presenterat förslag som ligger i linje med våra förväntningar. Hon har skapat en grafisk profil och ett innehåll som stämmer överens med det budskap vi vill förmedla, både via hemsida och annonser. Vi är väldigt nöjda!”

ANNA – Inspirera

Bjorn_Johansson

”Jag har haft det stora nöjet att få arbeta tillsammans med Emy Serander på Hjärter Esse. Emy har på ett mycket professionellt sätt hjälpt mig med en grafisk profil, hemsida och min identitet på sociala medier. Jag vill verkligen rekommendera Emy till andra som behöver hjälp med att stärka sin profil.”

BJÖRN – Utbildningskonsulten

Ninna Emanuelsson - Med Känsla

”Jag rekommenderar Emy varmt för hjälp med grafisk profil och hemsida. Hon är inkännande och har god förmåga att ta fram det du verkligen vill ha, när du själv har svårt att säga vad det är du vill ha. Hon är alltid snabb och hjälper alltid mer än vad hon ska. Grym tjej med bra kunskaper”

NINNA – Med Känsla