Att jobba i team

Att vara egenföretagare betyder ju att du driver ditt eget företag. Det betyder dock inte att du ska och kan göra allt själv. 

När jag startade upp mitt företag Hjärter Esse för 3,5 år sedan insåg jag att jag behövde bygga nätverk för att ta mig framåt i en företagarvärld där människor gjorde affärer med människor.

Jag hade inte heller för avsikt att jobba ensam resten av livet, utan snarare att skapa ett team av arbetskamrater som jag kunde välja själv.

3,5 år senare kan jag verkligen säga att jag har lyckats med detta, och att det är det som tar mig framåt och ger mig den utveckling jag önskar.

För ett år sedan bestämde jag mig för att gå med i BNI-gruppen Entrepreneur Norrköping och här stormtrivs jag verkligen. I teamet har vi lyckats få till ett riktigt bra marknadsförings-powerteam.

En av de som jag samarbetar mest med heter Mikael Paulsson. Mikael driver Webbyrån Mediaboozt och är specialiserad på Google, Google Ads och Sökmotorkoptimering. Tillsammans med min profession Grafisk formgivning, journalistik, varumärkesbyggande och marknadsjuridik kompletterar vi varandra perfekt och kan bli precis det där kompletta marknadsföringsteamet som våra uppdragsgivare behöver och önskar. Tillsammans har vi tagit oss an kunder som haft behov både av logotype/grafisk profil, och av en sökmotoroptimerad hemsida. Vi har även varit kursledare ihop på en kurs med namnet ”Digital marknadsföring och E-handel”, där vi ledde 50% var av kursen, som var ett konsultsamarbete med företaget Spektiv, på plats på Yrkeshögskolan TUC i Tranås.

Ett annat viktigt samarbete för mig, är det med Nicklas Salomonsson på ScreenPrint – Ett tryckeri som trycker alla de trycksaker som jag gör till mig själv och mina uppdragsgivare.

När jag anlitar Nicklas vet jag att jag alltid får högkvalitativ service och högklassigt tryck på fint papper som passar perfekt till det syfte som trycksaken ska ha.

Det sista företaget i Marknadsföringsteamet i BNI Entrepreneur Norrköping är Skylta. På Skylta finns Alex Nejdemo, som gärna hjälper till med skyltar och profilreklam. Hit vänder jag mig när jag behöver exempelvis en skylt i metall, en roll-up, eller letar efter den perfekta företagspresenten med logotype på.

Jag är otroligt tacksam för att jag har dessa personer i mitt liv och i mitt företagande. De hjälper mig att alltid kunna ge mina kunder högklassig och komplett service och marknadsföring, där allting utvecklas av personer med rätt kompetens för uppdraget.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *