Din externa kommunikationsavdelning

Behöver ditt företag en Kommunikatör med bred och stark marknadsföringskompetens på deltid? Är ni inte redo att anställa, men har ett stort behov av en kommunikationsavdelning för det löpande marknadsföringsbehovet någon dag i veckan? Då är jag perfekt för jobbet.

Jag är utbildad grafisk formgivare, journalist och medieproducent med 14 års erfarenhet inom marknadsföringsbranschen. I tre år har jag drivit min egen kommunikationsbyrå Hjärter Esse i den charmiga entreprenörsstaden Söderköping. Med proffskompetens inom områdena grafisk formgivning, journalistik, copywriting och marknadsjuridik har jag möjlighet att vara din externa kommunikationsavdelning. 

Jag hjälper företag och organisationer att synas bättre och bredda sitt kundunderlag genom att plocka fram och synliggöra deras unicitet. I mitt yrke arbetar jag brett över både analoga (exempelvis marknadsföring i tryck) och digitala (exempelvis hemsidor och annonsering i sociala medier) marknadsföringskanaler. Tjänsterna skräddarsys efter det du som uppdragsgivare har behov av. Till min hjälp har jag även ett professionellt team av kreativa samarbetspartners som är experter på exempelvis google, fotografering, 3d-animering och filmproduktion. Detta gör att jag kan ta fram en helhetslösning för ditt företag som sträcker sig över samtliga marknadsföringskanaler.

Kontakta mig på emy.serander@hjarteresse.com eller 0738-13 33 60 så bokar vi tid för ett möte där vi går till botten med just era kommunikationsbehov.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *