Gala för näringslivet i Söderköping

Ikväll äger Söderköpings Näringslivsgala rum för första gången. Vi är nog många Söderköpingsföretagare som ser framemot detta, och att få skapa en ny tradition i vår charmiga entreprenörsstad. I Söderköping finns ca 1.700 företag registrerade, trots att kommunen är relativt liten med sina 14.847 invånare (källa soderkoping.se). Att det nu anordnas en näringslivsgala är oerhört roligt, och även det faktum att fyra näringslivsorganisationer har bestämt sig för att göra detta ihop: Företagarna Söderköping, Föreningen Stadskärnan i Söderköping, Navet i Havet och Söderköpings Nyföretagarcentrum.

Själv sitter jag med mitt företag Hjärter Esse Marknadsföring och Kommunikation i styrelsen för Stadskärnan i Söderköping, och är även redaktör för Stadskärnans hemsida som jag fick äran att designa om under hösten.

Ta en titt på www.isoderkoping.se och läs mer om en del av alla fina företag som du kan få nöjet att besöka om du kommer och hälsar på oss här i Söderköping.

Sedan tre år tillbaka håller jag också i en Marknadsföringsföreläsning på Nyföretagarcentrums starta-eget-kurs.

Det är roligt att få vara en del av Söderköpings Näringsliv på detta sätt.

Söderköping är en vacker stad på många olika vis med en intressant historia som sträcker sig närmare 1000 år bakåt i tiden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *