Rivstarta hösten 2023

Rivstarta hösten 2023 genom att se över ditt företags marknadsföring. Jag hjälper ditt företag att vässa kommunikationen, och därmed växa på marknaden genom att bygga ditt varumärke starkare.

Med proffskompetens inom områdena grafisk design, journalistik och marknadsjuridik har jag möjlighet att vara din externa kommunikationsavdelning.

Tjänsterna skräddarsys efter det du som uppdragsgivare har behov av. Till min hjälp har jag förutom min egen starka kompetens ett professionellt team av kreativa samarbetspartners som kompletterar mina kompetenser.

Detta gör att jag kan ta fram en helhetslösning för ditt företag som sträcker sig över samtliga marknadsföringskanaler och över lång tid framöver.

Under sommaren finns jag tillgänglig på mail där jag svarar ett par gånger om dagen, samt tar emot dig som företagare i fysiska och digitala möten på förbokade tider.

Jag hjälper dig gärna med dina löpande marknadsföringsbehov även nu under juli och augusti. På så sätt står du redo att ta emot nya kunder redan vid höstuppstarten. Var före dina konkurrenter och agera redan nu i sommar.

Låter det intressant? Ta kontakt med mig så tar vi ett kostnadsfritt första möte där vi går till botten med just ditt företags marknadsföringsbehov.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *