Våren flyter på i rasande fart

Under 1 februari – 23 april har vi varit två stycken på Hjärter Esse. Sandra Lindroth har funnits på kontoret under sin sista praktikperiod på utbildningen Digital Marknadskommunikatör vid Yrkeshögskolan i Linköping.

Därför har mycket hänt på Hjärter Esse då vi varit två stycken som jobbat heltid. Den egna hemsidan har fått ett välbehövligt och fint ansiktslyft, flera andra hemsidor åt olika uppdragsgivare har producerats, ett gäng  logotyper har uppdaterats och många trycksaker har producerats och passerat kontorets skrivare.

Sandras sista vecka började med ett studiebesök en eftermiddag hos uppdragsgivaren Sankt Anna Bed & Boat. Hemsidan har en beräknad release i början av maj, men redan nu går det att få en liten sneakpeak på www.sanktannabb.se. Ett ställe som verkligen rekommenderas att boka in ett besök på från juni och framåt.

Sandra kommer ni att se mer av här på Hjärter Esse framöver när behov av extra arbetskraft finns, vilket jag är mycket tacksam och glad över, då Sandra är en fena på webbdesign.

Valkommen_Sandra_Sociala_medier_for_webben
Emy_1000pixlar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *