Walk and talk – Bra ersättare i restriktionstider

I förra veckan hade jag ett fantastiskt bra walk and talk med en samarbetspartner. Eftersom vi inte hade möjlighet att ses fysiskt pga de restriktioner som gäller i Östergötland just nu hade vi ett walk and talk över telefon.

Jag befann mig på promenad vid Tjensjön i Ringarum och han promenerade i Finspång. Oavsett blev det ett mycket bra möte där idéerna och kreativiteten flödade fritt medan vi gick.

Vädret var lite smågrått och tråkigt förra veckan, men en promenad behövde vi oavsett, och här kunde vi slå två flugor i en smäll. 

Dagens väder har varit både soligare och varmare än förra veckan, vilket bidrog till en härlig lunchpromenad med tillhörande kreativ paus på klipporna.

Utelivet gör gott för kropp och själ och när jag kom tillbaka blev det en bra artikel i Söderköpings-Postens app.

Imorgon fortsätter mötena digitalt. Veckans produktion består förutom artiklar i Söderköpings-Postens app, även av att göra kommunikationsplan till en uppdragsgivare, och en grafisk profil till ytterligare en arbetsgivare. Produktion av hemsida till en tredje uppdragsgivare och leverans av en CE-certifierad skylt till en fjärde.

Ingen kan säga att arbetet på Hjärter Esse är enformigt. Härligt tycker jag.

 

Vad behöver du hjälp med i din marknadsföring? Jag tar gärna ett möte under veckorna framöver, oavsett om det kan ske digitalt, via walk and talk eller fysiskt på samma plats.

Välkommen till Hjärter Esse – tillsammans kan vi göra underverk.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *