Vad hände 2018-2023?

De senaste veckorna har jag ägnat en hel del tid åt att summera året som gått, planera nästkommande års riktning i företaget, och skrivit en budget och ett omsättningsmål. Något som känns viktigt när jag som egenföretagare går in i 2024. Ett år som ska gå till historien som det år då Hjärter Esse växer stadigt, hållbart och tryggt in i framtiden.

2023 var året då mitt företag Hjärter Esse fyllde 5 år. 5 år som personligen utvecklat mig åt håll och riktningar som jag aldrig kunnat förutsäga, eller ens trott var möjliga.

Under dessa 5 år har jag fått förmånen att i mitt eget företag arbeta som marknadsföringsspecialist, varumärkesutvecklare, grafisk formgivare, art director, creative director, föreläsare, projektledare, sociala medier-strateg, produktionsledare, webbutvecklare, copywriter, kommunikationsrådgivare, journalist, webbproducent, fotograf, filmproducent, ledarskapsutvecklare och säljare….helt galet, och jag har dessutom älskat nästan varenda minut.

Advent Hjärter Esse

Nästa år kommer jag slopa en del av alla dessa roller och bara koncentrera mig på det jag är bäst på. Hjärter Esse (och jag) är bäst på grafisk formgivning, varumärkesutveckling, marknadsföringsrådgivning, marknadsföringsstrategier, hemsideproduktion och trycksaksproduktion, föreläsningar i marknadsföring och jämlikhet. Det är där jag ska vara, och det jag ska göra.

Ska vi arbeta ihop du och jag nästa år? Jag tar gärna en fika och lyssnar in vem du är, vad du drivs av och vad för verksamhet du önskar hjälp med att marknadsförings-/varumärkesutveckla.

Gott Nytt År! 2024 kommer att bli ett fantastiskt år 🤩. Jag ser framemot resan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *