God Jul och Gott Nytt År 2023

Jag har nu varit igång med mitt företag Hjärter Esse Marknadsföring och Kommunikation i fem år. Det kändes fantastiskt fint att få fira mina första fem år med ett trettiotal kunder, samarbetspartners och företagarvänner på kontoret nu i veckan. Nu kommer jag ta lite välbehövlig ledighet under större delen av nästa veckas mellandagar. Vi ses nästa år igen.

2024 kommer att bli ett fantastiskt år, och jag ser framemot det nya året med glädje. Bland annat kommer jag troligtvis att byta ut mitt kontor till ett nytt kontor hos en av mina uppdragsgivare.

Jag kommer fortsätta med uppdrag som rör grafisk formgivning, marknadsföring och varumärkesutveckling. Jag hoppas också att jag kommer ha ett gäng med nya föreläsningsuppdrag, och att träffa mycket trevliga människor ute på olika nätverk.

Min plan är att hjälpa uppdragsgivare över hela Sverige att lyckas nå ut och öka sin omsättning med hjälp av grafisk profilering och varumärkesutveckling. Är du min nästa samarbetspartner eller uppdragsgivare? Låt oss höras på en förutsättningslös fika/lunch (fysisk eller digital) under januari isåfall.

Hoppas att ni alla får en härligt avkopplande jul- och nyårshelg. Vi ses 2024.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *