Tidigare kundcase signerade Hjärter Esse

Ny webbplats till Svenska Boxningsförbundet

Svenska Boxningsförbundet fick under hösten 2022 en ny webbplats i ett samarbete mellan Hjärter Esse och MediaBoozt. I uppdraget ingick bland annat migrering och arkivering av allt tidigare material på hemsidan, nytt och modernare utseende och layout, en tydligare struktur och formspråk. Samarbetet är treårigt och vi är därför med och hjälper Svenska Boxningsförbundet löpande med arbetet på webbplatsen under ytterligare några år.

Logotype och Grafisk profil
till Bella Bella Box

Under augusti/september 2023 har jag haft förmånen att ta fram logotype och grafisk profil till företaget ”Bella Bella Box” i Göteborg. 

Bella Bella Box säljer en Personal Shopper på abonnemang för dig som inte riktigt gillar att shoppa kläder. 

Sprouting_Minds

Logotype & Grafisk Profil till Sprouting Minds

Under våren 2023 har Hjärter Esse haft i uppdrag att ta fram Logotype och Grafisk profil till Sprouting Minds som arbetar med självledarskap och utbildar inom professionell coaching.

I uppdraget ingick att designa en logotype i flera olika färger och format, att ta fram formspråk för digital marknadsföring och tryck. I projektet har en färgkarta tagits fram, tillsammans med typsnittsval och exempel på hur marknadsföringen kan se ut i olika kanaler.

JOKS

Logotype & Grafisk Profil till JOKS AB

Under våren 2023 har Hjärter Esse haft i uppdrag att ta fram Logotype och Grafisk profil till Joks AB som är ett Bemanningsföretag för lastbilschaufförer. 

I uppdraget ingick att designa en logotype i flera olika färger och format, att ta fram formspråk för digital marknadsföring och tryck. I projektet har en färgkarta tagits fram, tillsammans med typsnittsval och exempel på hur marknadsföringen kan se ut i olika kanaler.

Ny Logotype & Hemsida till Ekbacken 939

Ekbacken939 är en Trädgårdsbutik som tidigare varit belägen i Lomma.

I samband med nyöppningen av Ekbacken 939 i ny lokal i Staffanstorp under vårvintern 2023 har Hjärter Esse hjälpt till med att producera en ny hemsida och en modernare logotype.

Den 2 mars hade Ekbacken939 sin nyöppning av trädgårdsbutiken på Trollebergs Gård i Staffanstorp.

Jag rekommenderar verkligen alla som befinner sig i närheten av Lund/Lomma att göra ett besök i denna fina butik.

Hemsidan kan besökas på www.ekbacken939.se

Ny Hemsida till Stadskärnan

Stadskärnan i Söderköping fick under hösten 2022 en ny webbplats.

I uppdraget ingick bland annat flytt av allt tidigare material på hemsidan, nytt och modernare utseende och layout, en tydligare struktur och formspråk. Hjärter Esse har fortsatt ett uppdrag tillsvidare som webbredaktör på Stadskärnans hemsida.

Webbplats, Logotype och Grafisk profil till Sankt Annas Bed & Boat

Britta och Lennart Andersson har tidigare drivit Britta och Lennarts Nära Kött i Vånga. Under våren 2021 färdigställdes den nya satsningen Sankt Annas Bed & Boat. Britta kom därför till Hjärter Esse med önskemål om en ny logotype som lätt kunde refereras till den gamla logotypen för Brittas och Lennarts Nära Kött. De önskade också hjälp med en ny hemsida och grafisk profil.

Massmaterial_Exempel

Pr-blad och Foldrar till flera befintliga kunder

Under våren 2023 har Hjärter Esse producerat flera PR-blad och foldrar till befintliga kunder. I bilden ser du exempel på några av dessa.

Gittans Massage Kundcase

Ny Profilering till Gittans Massage

Gittans Massage fick en modifierad logotype, en ny öppet-flagga, nya prisblad, nya klippkort, presentkort och visitkort.

Logotype_Forslag_2

Logotype till Dykrov

Dykrov var ett nystartat företag när de kom till mig och önskade hjälp med en logotype, därav fanns ingen förlaga. Logotypen är ritad från grunden av Hjärter Esse. Logotypen har sedan synts på bland annat mässmontrar runtom i Sverige.

Tidningen Se Mig!

Tidningsproduktion till Tjejjouren i Norrköping. Uppdrag som Redaktör, Reporter, Skribent och Formgivning (Ej framsidan).

Producerad med målgruppen skolpersonal på gymnasieskolor i Norrköpings Kommun. Tillgänglig i tryck och digitalt.

Kontakta Hjärter Esse