Mässmaterial

Nu börjar vårens fysiska mässor komma igång ordentligt igen, efter några år som mest varit digitala. Jag har börjat få in mer och mer uppdrag att ta fram mässmaterial till mina uppdragsgivare på grund av detta.

Mycket design och formgivning av foldrar, PR-blad, Logotyper och Grafiska profiler ligger i mina arbetsuppgifter på Hjärter Esse Marknadsföring och Kommunikation för tillfället. Men även kontakt med samarbetspartners som arbetar med att trycka dessa, skyltning och profilprodukter.

Mässor är ett oerhört effektivt sätt att delta på för att marknadsföra sig och sälja sina tjänster, för många företag i blandade branscher.

Ett exempel här i Söderköping är Bodagen som äger rum den 1 april på Brunnssalongen där flera av mina uppdragsgivare kommer att befinna sig.

Kanske är det så att era gamla Roll-Ups, Mässväggar, PR-blad, Foldrar, Produktkataloger och så vidare skulle behöva uppdateras? Kanske designas om efter en ny grafisk profil? Kanske stämmer inte informationen om era tjänster längre? Eller så kanske kontaktuppgifterna behöver uppdateras?

Även logotypen kan ibland kännas omodern och behöva justeras. Ett exempel på arbete jag gjort senaste månaden är digitalisering/omritning av en handritad logotype som inte gick att trycka. Kanske behöver ditt företag en helt ny logotype? Även detta kan jag hjälpa till med.

Tveka inte att höra av er till mig om ni behöver hjälp med detta.

Här nedan ser ni några exempel på foldrar och pr-blad som tidigare tagits fram av mig och Hjärter Esse.

Elians NorrköpingInspirera Omsorg Guldmakeriet

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *