Rivstarta hösten 2022

Rivstarta hösten 2022 med att se över ditt företags marknadsföring. Jag är tillgänglig på mail under hela sommaren. Du kan också boka in möten med mig på mitt kontor på Rådhustorget 3 i Söderköping de tider som jag är på plats där.
 
Jag hjälper ditt företag eller organisation att vässa kommunikationen, och därmed växa på marknaden genom att plocka fram och synliggöra företagets unicitet.
 
Med proffskompetens inom områdena grafisk design, journalistik, copywriting och marknadsjuridik har jag möjlighet att vara din externa kommunikationsavdelning.
 
Tjänsterna skräddarsys efter det du som uppdragsgivare har behov av. Till min hjälp har jag ett professionellt team av kreativa samarbetspartners som är experter på exempelvis google, fotografering, 3d-animering och filmproduktion. Detta gör att jag kan ta fram en helhetslösning för ditt företag som sträcker sig över samtliga marknadsföringskanaler.
 
Låter det intressant? Välkommen in på hemsidan: www.hjarteresse.com och läs mer.
 
Foto: Niclas Kindahl, Fotofabriken

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *