Utbildningar i höst

En hektisk sommar börjar lida mot sitt slut och nya utmaningar väntar under hösten. Framförallt med två samarbetspartners av guld.

Tillsammans med Bettan Olsson Thunberg på Norm & Gender Bot kommer jag under tre veckor framöver att leda kursen ”Jämlikhet i arbetslivet” på 11 olika utbildningar på KYH i Stockholm, Göteborg, Malmö och Anywhere.

Direkt efter detta fortsätter jag och Mikael Paulsson utbildningsresan med att leda en kurs i ”Användarcentrerad Design”. Även den på Kyh Stockholm. Det är den andra kursen vi leder tillsammans, vid sidan om många andra samarbetsprojekt kring marknadsföring i våra egna företag Hjärter Esse Marknadsföring och Kommunikation och MediaBoozt.

Anna Wallin såg våra kompetenser och valde oss som utbildningskonsulter för Spektiv AB. Det kommer bli en fantastisk, och galet spännande höst tillsammans med de allra bästa samarbetspartners jag kunnat hitta 🤩.

För fyra år sedan valde jag att bli egenföretagare. Det är guld att få fortsätta den resan med dessa personer, för tillsammans blir vi ännu bättre 💐🤩.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *